Engadin

  • Engadin omvat de Zwitserse skigebieden van Klosters en Davos, en staat bekend om sterke thermische omstandigheden, waardoor lange vluchten voor zowel de afstand en duur.

   In de hoogte van de zomer, moet Engadin alleen worden gevlogen door ervaren thermische en xc piloten, en start, route en de landing opties moet zorgvuldig worden overwogen met lokale hulp.

   In het vroege voorjaar of de herfst, de thermische intensiteit reduceert tot dit een geweldige plek te maken voor intermediaire piloten hun thermische vaardigheid in betrouwbare thermische omstandigheden aan te scherpen zonder het testen van uw grenzen. Het rollend terrein afgewisseld met meer alpine valleien geven dit gebied grote verscheidenheid, en een enorm scala aan xc routes.

   Verschillende sites hebben ook grote kabelbaan verbindingen waardoor diegenen die manoeuvres of die het missen van de thermiek om nog steeds genieten van veel van de zendtijd te oefenen.

   Vliegen over de beroemde gebieden zoals Davos of Klosters voorziet in een antenne toerisme ander niet kan genieten, maar komt ook met een unieke luchtruimbeperkingen tijdens de bijeenkomsten van wereldleiders, dus te laten vallen in deze op je favoriete premier, is gewoon niet mogelijk.