Ticino

  • Ticino is het meest zuidelijke kanton van Zwitserland, en zijn Italian Connection blijkt uit van de eten naar de gemeenschappelijke taal.

   Tussen de centrale Alpine Ridge en het luchtruim van Milano, Ticino heeft een beperkte glijdende gebied, maar dit bevat de uitgestrekte Monto Generoso en Monte Lema, evenals de valleien rond Bellinzona, die een totaal van 11 opties te beginnen.

   Xc opties binnen Ticion worden beperkt door beboste gebieden en dichte valleien, maar de opties in Italië in het westen van Monto Lema en ten oosten van Moto Generoso hebben uniek mogelijkheden. Dankzij een goed geïntegreerd openbaar vervoer, de terugreis is eenvoudig, zelfs met inbegrip van de halen van Italiaanse wijn.

   Monto Generoso, met 1330m AGL, biedt een populaire keuze voor school veiligheidstraining, met de landingsplaatsen in het midden van de camping, en een gratis, op aanvraag, shuttle service naar het station.

   Als piloten een idilic camping omgeving, spectaculaire locaties, overvloedige zendtijd te combineren met heerlijk eten willen hebben, Ticino is de bestemming van keuze.